Bezoekadres

Aaltenseweg 61
7051 CN Varsseveld

Telefoon en e-mail

Telefoon: 0315-241292
E-mail:

Volg Drukkerij Loor BV ook op: Volg Drukkerij Loor BV ook op LinkedIn

Kalender akties

FSC gecertificeerd

Drukkerij Loor B.V. is FSC gecertificeerd

Drukkerij Loor B.V. is volledig FSC gecertificeerd.

Met ons FSC-certificaat ondersteunen we verantwoord bosbeheer. Als Drukkerij Loor streven we ernaar om - wanneer mogelijk - gecertificeerd papier te gebruiken.

Wanneer u het als klant op prijs stelt om op uw drukwerk het FSC-logo te plaatsen, ten teken van uw bewustzijn op dit gebied, dan kan Drukkerij Loor dat voor u verzorgen. Het FSC-keurmerk is beschermd en geregistreerd. Het gebruik van het FSC-logo is aan zeer strikte regels gebonden. Bovendien kent het logo verschillende verschijningsvormen en is het voorzien van een geregistreerd nummer, verbonden aan de certificaathouder.
Onze ordermanagers helpen u graag.

Een product dat het FSC-keurmerk draagt, is gegarandeerd vervaardigd van hout afkomstig uit bossen beheerd volgens vooraf gestelde richtlijnen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de oorsprong van het hout, maar ook naar zaken zoals arbeidsomstandigheden en andere sociale aspecten van de mensen die van het bos leven en werken.

FSC (Forest Stewardship Council) is een internationale organisatie die wereldwijd verantwoord bosbeheer stimuleert. Meer informatie over FSC vindt u op: www.fsc.nl.