Let op! Vanaf vrijdag 21 december 2018 is ons bedrijf gesloten, vanaf donderdag 3 januari 2019 zijn wij weer aanwezig. Wij wensen u prettige feestdagen!

Bezoekadres

Aaltenseweg 61
7051 CN Varsseveld

Telefoon en e-mail

Telefoon: 0315-241292
E-mail:

Volg Drukkerij Loor BV ook op: Volg Drukkerij Loor BV ook op LinkedIn

Kalender akties

2 en 3 maands kalender

Kalenders 2019

De bekende Drukkerij Loor kalenderactie loopt weer. In ons assortiment zitten de vertrouwde 3-maandskalenders voor aan de wand, zowel met het calendariumblok aaneen als met de gescheiden bloks. Ook terugkerend dit jaar is onze 4-maandskalender met gescheiden bloks. Tevens hebben we vanwege het succes van vorig jaar meerdere soorten bureaukalenders / deskkalenders in ons assortiment opgenomen. Verder mogen uiteraard het bureaublok, de jaarplanner, de kalenderposter, de driehoekskalender en de miniplanner niet ontbreken.

Geheel naar uw wens kunnen wij een fraai ontwerp maken voor één van deze producten. Bovendien is het mogelijk om de handling en verzending geheel aan ons over te laten. Wij zorgen er voor dat uw kalender of bureaublok op het juiste moment op de plaats van bestemming is.

Uiteraard kunt u direct online uw aanvraag plaatsen. Nadat we deze hebben ontvangen, nemen we contact met u op om uw wensen te bespreken.

Voor nadere informatie klik links op het item van uw keuze.