Bezoekadres

Aaltenseweg 61
7051 CN Varsseveld

Telefoon en e-mail

Telefoon: 0315-241292
E-mail:

Volg Drukkerij Loor BV ook op:

Volg Drukkerij Loor BV ook op LinkedIn Volg Drukkerij Loor BV ook op Instagram

Achterhoekse Vlag producten

Digitaal drukwerk

Digitaal drukwerk op iGen4 XXL: flexibiliteit en snelheid

Digitaal drukken op de iGen4 XXL is dé oplossing indien u op korte termijn niet al te grote oplages nodig heeft. Wij printen dan razendsnel in kleur en zwart/wit. Zo kunt u keer op keer in kleine aantallen een gebruiksaanwijzing of een prijslijst in een recente versie uitbrengen. Precies in die hoeveelheid die u op dat moment nodig heeft.

Primeur in Nederland

Onze Xerox iGen4 XXL is als eerste iGen4 in Nederland uitgerust met een speciale matte toner: `matte dry ink` waardoor de afdruk het resultaat in traditionele offsetdruk zeer dicht benadert. Geen gezeur over de kleur! Dit gegeven samen met het extra grote papierformaat (364 mm x 660 mm) maakt dat Drukkerij Loor BV zich enorm onderscheidt in de markt. Een 3-luik A4 of een folder A4 oblong kan nu bijvoorbeeld zeer aantrekkelijk geprijsd gedrukt worden in een kleine oplage, al of niet gepersonaliseerd.

Een 3-luik A4 of een folder A4 oblong kan nu bijvoorbeeld zeer aantrekkelijk geprijsd gedrukt worden in een kleine oplage, al of niet gepersonaliseerd. Klik hier voor een overzicht met mogelijke formaten van de iGen4 XXL.

Xerox iGen4 XXL

Duurzaamheid

Ook op het gebied van duurzaamheid past de iGen4 XXL volledig in de visie van Drukkerij Loor BV: de iGen4 is ontworpen met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid als uitgangspunt en maakt gebruik van droge inkten (toners) die niet giftig zijn en zo min mogelijk afval opleveren. Meer dan 97 procent van de onderdelen is opnieuw te gebruiken.

Personaliseren

Eén van de andere voordelen van digitaal drukken is de mogelijkheid tot het personaliseren van uw communicatie. Het toevoegen van variabele teksten, foto`s of logo`s aan uw documenten wordt daardoor mogelijk. Beeldpersonalisatie is één van de nieuwste trends. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden.

Hybride drukwerk

Drukkerij Loor heeft ruime ervaring met zowel offset als digitaal drukwerk. In beide streven we naar het hoogste niveau. Soms kunnen opdrachten beter uitgevoerd worden in een combinatie van offset en digitaal. We noemen dat hybride drukwerk. We zoeken steeds naar het beste van twee werelden. Snelheid, flexibiliteit, prijs en/of kwaliteit zijn bij de keuze tussen of de combinatie van deze twee productieprocessen bepalende factoren.