Bezoekadres

Aaltenseweg 61
7051 CN Varsseveld

Telefoon en e-mail

Telefoon: 0315-241292
E-mail:

Volg Drukkerij Loor BV ook op:

Volg Drukkerij Loor BV ook op LinkedIn Volg Drukkerij Loor BV ook op Instagram

Achterhoekse Vlag producten

Wie zijn we

Drukkerij Loor is een echt familiebedrijf met meer dan 70 jaar grafische ervaring, dat continue het vizier gericht houdt op de toekomst. Van generatie op generatie worden kennis en vakmanschap over gedragen. Wij streven naar een langdurige samenwerking met zowel klanten als leveranciers. Inmiddels staat Drukkerij Loor onder leiding van de 2e en 3e generatie Loor. Samen met een team van betrokken medewerkers zorgen wij voor een kwalitatief hoogwaardig product.

Jaklien en Henk Loor

Onze ordermanagers zijn volwaardige drukwerk-adviseurs. Ze zijn er niet alleen als aanspreekpunt voor een offerte of order; ze geven ook advies. Een vroeg advies kan wonderen doen, nieuwe oplossingen op tafel brengen, extra creativiteit opleveren en grote kostenbesparingen genereren.

De afdeling prepress vormt het digitale hart van ons bedrijf. Voor ontwerp en opmaak van uw drukwerk kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Snel, doeltreffend en in goed overleg zetten onze prepress-medewerkers uw idee├źn om in een herkenbare layout. Uw wensen worden ondertussen langs de kortst mogelijke weg besproken met onze drukkers en afwerkers. Op deze manier levert de uiteindelijke productie geen onnodig oponthoud op.

Op de cruciale plekken in de drukkerij staan ervaren, goed opgeleide en gemotiveerde drukkers. Een kwaliteitsproduct vraagt immers om een constante bewaking door praktisch getrainde ogen.

De vakmensen in onze afdeling afterpress hebben aandacht voor uw product. Voor het snijden, vouwen, boren, brocheren, sealen, stansen of rillen hebben wij diverse mogelijkheden in huis.